Vervoer onder verpleegkundige begeleiding

Heeft u een ziekenvervoer nodig waarbij verpleegkundige handelingen noodzakelijk zijn, dan kan u steeds beroep doen op ADM Ambulancedienst.


Verpleegkundige begeleiding kan wettelijk verplicht zijn indien er verpleegkundige handelingen noodzakelijk zijn tijdens het transport, zoals infuustherapie, medicatietherapie of monitoring. Bovendien kan ook de toestand van de patiënt een noodzakelijke verpleegkundige begeleiding vereisen.


ADM Ambulancedienst beschikt over verschillende klinimobiels of volledig uitgeruste ziekenwagens voor vervoer onder verpleegkundige begeleiding.

Dringend vervoer

Heeft u onmiddellijk een ziekenvervoer nodig, dan kan u steeds beroep doen op ADM Ambulancedienst.


Een goed opgeleid team brengt u op de meest professionele en patiënt-vriendelijke manier naar uw bestemming van keuze. Dit team staat dag en nacht paraat en kan onmiddellijk uitrijden in geval van nood. In tegenstelling tot de dienst 100/112 is er geen verplichting om u naar de dichtstbijzijnde erkende spoedgevallendienst te brengen.
ADM Ambulancedienst beschikt over verschillende klinimobiels of volledig uitgeruste ziekenwagens voor dringend vervoer.

Niet-dringend liggend ziekenvervoer

Bent u bedlegerig en heeft u een niet-dringend vervoer nodig van of naar een ziekenhuis, dan kan u steeds beroep doen op ADM Ambulancedienst.


Een goed opgeleid team brengt u op de meest professionele en patiëntvriendelijke manier naar uw bestemming van keuze. U wordt begeleid bij de inschrijvingen en tot op afdeling gebracht. In tegenstelling tot dringend vervoer, moet niet-dringend vervoer minstens 4 uur op voorhand aangevraagd worden zodat het optimaal ingepland kan worden.
ADM Ambulancedienst beschikt over verschillende ziekenwagens voor niet-dringend vervoer.

Niet-dringend rolstoel of personenvervoer

Bent u minder-mobiel en heeft u ziekenvervoer nodig of geraakt u niet met eigenmiddelen in het ziekenhuis, dan kan u steeds beroep doen op ADM Ambulancedienst.


Een goed opgeleide ambulancier brengt u op de meest professionele en patiëntvriendelijke manier naar uw bestemming van keuze. U wordt begeleid bij de inschrijvingen en tot op de afdeling gebracht. In tegenstelling tot dringend vervoer, moet niet-dringend vervoer minstens 4 uur op voorhand aangevraagd worden zodat het optimaal ingepland kan worden.
ADM Ambulancedienst beschikt over verschillende aangepaste personenwagens om minder-mobiele patiënten, al dan niet in een rolstoel, op een comfortabele en veilige manier te vervoeren.